Kanak-Kanak dan RemajaKumpulan Puisi dan Cerpen Kanak-Kanak Menjelang Remaja
Kisah Di Sebuah Halaman.
Penulis: Puasha
Penerbit: Krafiti Enterprise
Tahun: 2015
Muka Surat: 109p
Format: e-Book -pdf
ISBN 978-99917-955-0-8 (e-Book)
Harga: $12.90


"Buku kumpulan puisi dan cerpen kanak-kanak menjelang remaja Kisah Di Sebuah Halaman ini mengandungi 18 buah puisi dan 18 buah cerpen yang dihasilkan oleh penulis sejak akhir dekad 1980-an yang sarat dengan kisah-kisah menarik untuk diteladani oleh pembacanya." 

"Di samping bergiat menulis karya sastera dewasa, sehingga kini Pusaha juga masih mesra dengan karya sastera kanak-kanak menjelang remaja dan telah menghasilkan sebuah novel Sebuah Pondok Di Bukit Kota terbitan Dewan Bahasa dan Pustaka Brunei pada tahun 2004."

Syarat Jualan
  •  PDF akan dicop dengan nama dan alamat e-mel awda kerana kami tidak menggalakkan cetak rompak.
  • Tiada pautan muat turun akan dihantar. Sebaliknya, PDF akan dihantar melalui alamat e-mel awda dalam tempoh masa 24 jam untuk awda memuat turun ebook ini selepas pembayaran disahkan. 
  • Kami hanya menerima pembelian ebook ini jika pembayaran dibuat melalui PayPal; atau sebaliknya pembelian hendaklah melalui krafiti.com sahaja. 
  • Untuk keterangan lanjut sila Hubungi Penulis 

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Peraduan Menulis Karangan, Cerpen dan Rencana 2011 anjuran Dewan Bahasa dan Pustaka, Brunei.

Apabila 'kerja menulis' Dijadikan Sebagai Kerjaya.

Ucapan Terima Kasih di atas pemberian Hadiah Penghargaan Sasterawan Muda MASTERA bertempat di Hotel Santika, Salipi, Jakarta, Indonesia pada 27hb September 2010.